홍합튀김 레시피 (요리법, 만들기, 만드는 법)

MBC 기분좋은날 2015년 12월 10일 방송한 요리 홍합튀김 레시피 (요리법, 만들기, 만드는 법)를 간단히 소개합니다.

홍합튀김

데친 홍합살 200g, 밀가루, 달걀물, 빵가루, 치즈가루 적당량

소스 - 마요네즈 1/2컵, 레몬즙 1큰술, 다진 양파 2큰술, 꿀 1/2큰술, 다진 피클 1큰술, 와사비 1/2작은술, 파슬리 가루 약간

옆에 곁들일 샐러드 적당량

샐러드 드레싱 - 올리브오일 3큰술, 식초 1큰술, 설탕 1큰술, 다진 양파 1큰술, 소금 약간

1. 데친 홍합살은 밀가루에 치즈가루를 혼합해 밀가루, 달걀물, 빵가루 순서로 묻힌다.

2. 170도 기름에 홍합을 넣고 노릇해지면 바로 건져 기름을 뺀다.

3. 소스를 혼합한다.

4. 튀긴 홍합과 소스를 곁들여 채소와 함께 담아낸다.


방송한 요리 홍합튀김 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..

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Deep-fried mussels

200 grams of battered mussel, flour, egg water, bread crumbs, cheese powder Appropriate amount

Sauce - mayonnaise 1/2 cup, lemon juice 1 tbsp, chopped onion 2 tbsp, honey 1/2 tbsp, chopped pickles 1 tbsp, wasabi 1/2 tsp, parsley powder

Appropriate amount of side salad

Salad dressing - 3 tablespoons olive oil, 1 tablespoon vinegar, 1 tablespoon sugar, 1 tablespoon chopped onion, salt

1. The battered mussel flesh is mixed with wheat flour and cheese flour, and then buried in the order of flour, egg water, and bread crumbs.

2. Put the mussel in 170 degree oil and remove it immediately when it is sprinkled.

3. Mix the sauces.

4. Fry with mussels and sauce with vegetables.

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