홍합튀김
데친 홍합살 200g, 밀가루, 달걀물, 빵가루, 치즈가루 적당량
소스 - 마요네즈 1/2컵, 레몬즙 1큰술, 다진 양파 2큰술, 꿀 1/2큰술, 다진 피클 1큰술, 와사비 1/2작은술, 파슬리 가루 약간
옆에 곁들일 샐러드 적당량
샐러드 드레싱 - 올리브오일 3큰술, 식초 1큰술, 설탕 1큰술, 다진 양파 1큰술, 소금 약간
1. 데친 홍합살은 밀가루에 치즈가루를 혼합해 밀가루, 달걀물, 빵가루 순서로 묻힌다.
2. 170도 기름에 홍합을 넣고 노릇해지면 바로 건져 기름을 뺀다.
3. 소스를 혼합한다.
4. 튀긴 홍합과 소스를 곁들여 채소와 함께 담아낸다.
방송한 요리 홍합튀김 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Deep-fried mussels
200 grams of battered mussel, flour, egg water, bread crumbs, cheese powder Appropriate amount
Sauce - mayonnaise 1/2 cup, lemon juice 1 tbsp, chopped onion 2 tbsp, honey 1/2 tbsp, chopped pickles 1 tbsp, wasabi 1/2 tsp, parsley powder
Appropriate amount of side salad
Salad dressing - 3 tablespoons olive oil, 1 tablespoon vinegar, 1 tablespoon sugar, 1 tablespoon chopped onion, salt
1. The battered mussel flesh is mixed with wheat flour and cheese flour, and then buried in the order of flour, egg water, and bread crumbs.
2. Put the mussel in 170 degree oil and remove it immediately when it is sprinkled.
3. Mix the sauces.
4. Fry with mussels and sauce with vegetables.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.