아로니아 채소 피클
재료
무 1/4개,양파 2개,연근1/2개,양배추1/4통, 월계수잎 3장, 통후추 20알, 페페론치노 10알
피클장:아로니아식초 2컵, 소금 4큰술, 설탕 2컵, 물 5컵,
만드는 법
1.물에 소금, 설탕을 넣어 한소끔 끓여 식힌다
2.연근은 잘라 끓는 물에 식초를 넣어 데쳐 전분기를 빼고 물에 담궈둔다
3.무, 양파, 양배추는 한 입 크기로 자른다
4.소독한 병에 채소,연근,월계수잎, 통후추, 페페론치노를 넣고 아로니아식초를 넣어준다.
방송한 요리 아로니아 채소 피클 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
#####################################
Aronia vegetable pickles
material
1/4 radish, 2 onions, 1 1/2 parsley, 1/4 cabbage, 3 laurel leaves, 20 peanuts, 10 peperonchino
Pickle: 2 cups of Aronia vinegar, 4 tablespoons of salt, 2 cups of sugar, 5 cups of water,
how to make
1. Put salt and sugar in the water and boil it.
2. Cut the lotus root, put vinegar in boiling water, drain it, drain it in the water
3. Cut radish, onion and cabbage into one size.
4. Put the vegetables, roots, laurel leaves, peppercorns, and pepperonchino in a sterilized bottle and add Aronia vinegar.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.