파래달래무침
[재료] 달래 150g, 파래 150g, 다진 파 2T, 다진 마늘 1T, 참기름 1T, 후추 약간, 만능간장 3T, 식초 1/2T, 고춧가루 1T, 통깨 약간
[과정]
1. 깨끗이 씻은 달래는 3-4cm 정도의 길이로 썰어 놓는다.
2. 파래는 밀가루로 씻은 다음 끓는 물에 살짝 데친다. 물기를 꼭 짠다.
(또는 뜨거운 물을 끼얹고 찬물에 다시 한번 헹군다.)
3. 볼에 만능 간장, 식초, 다진 파, 다진 마늘, 참기름을 넣고 골고루 섞는다.
4. 준비한 달래와 파래를 넣어 양념이 골고루 베이도록 잘 버무린다.
5. 통깨를 뿌려 낸다.
방송한 요리 파래달래무침 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Sake
[Ingredients] 150g healing, 150g parboiled, 2T minced, 1T chopped garlic, 1T sesame oil, some pepper, 3T soy sauce, vinegar 1 / 2T, red pepper 1T, sesame
[process]
1. It is sliced about 3-4cm in length to be washed cleanly.
2. Wash the parasites with flour and boil slightly in boiling water. Squeeze the water.
(Or put in hot water and rinse again in cold water.)
3. Put all-purpose soy sauce, vinegar, chopped green onion, chopped garlic, and sesame oil in a bowl and mix evenly.
4. Add the prepared soya bean and parmesan and mix well.
5. Sprinkle sesame seeds.
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