삼채꼬막무침
재료 : 삼채, 꼬막, 오이, 미나리
양념재료 : 농축 배즙, 간장, 포도씨유, 들기름, 깨소금
1. 손질한 삼채와 데친 꼬막에 채 썬 미나리와 얇게 썬 오이를 넣는다
2. 간장, 배즙, 포도씨유, 들기름, 깨소금을 넣고 양념장을 만든다
3. 양념장을 넣고 버무려 완성한다
방송한 요리 삼채꼬막무침 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Mushroom
Ingredients: tripe, squid, cucumber, parsley
Seasoning ingredients: concentrated juice, soy sauce, grape seed oil, perilla oil, sesame seeds
1. Put the buttercups and thinly sliced cucumber on the trimmed three-sided dish
2. Make soy sauce, juice, grape seed oil, perilla oil, sesame seeds and sauce
3. Add the sauce and finish it.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.