우엉연어솥밥
재료 : 우엉, 생연어, 찰수수, 백미, 생수, 참기름
양념재료 : 다진 양파, 다진 청양고추, 다진 파, 다진 마늘, 청주, 간장, 다시마물, 참기름, 깨소금
1. 솥에 참기름을 두른 후 채 썬 우엉, 불린 수수, 백미를 넣는다
2. 밥물을 붓고 뚜껑을 닫은 후 밥을 짓는다
3. 다진 양파, 청양고추, 다진 파, 마늘, 간장, 청주, 참기름, 깨소금을 넣어 양념장을 만든다
4. 밥물이 끓으면 연어를 위에 올려 익힌 후 완성한다
방송한 요리 우엉연어솥밥 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Burdock salmon rice bowl
Ingredients: burdock, raw salmon, chard, white rice, bottled water, sesame oil
Seasoning ingredients: Chopped onion, chopped red pepper, chopped green onion, chopped garlic, sake, soy sauce, red pepper, sesame oil, sesame
1. Put sesame oil in a pot and add burdock, boiled sorghum, and white rice.
2. Pour the rice, close the lid, and cook the rice.
3. Chopped onion, Cheongyang red pepper, chopped green onions, garlic, soy sauce, sake, sesame oil, sesame seeds to make a sauce
4. When the rice is boiled, put the salmon on top and cook it.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.