연근등심토마토찜
재료 : 연근, 쇠고기, 토마토, 간장, 다진 마늘, 다진 양파, 화이트 와인, 소금, 후춧가루
1. 기름을 두른 팬에 양파와 다진 마늘 순서로 볶는다
2. 끓는 물에 토마토를 데친 후 껍질을 벗겨 6~8등분 해 함께 볶는다
3. 칼집을 넣은 등심을 넣고 소금, 후춧가루를 더한 후 익혀준다
4. 굵게 썬 연근과 화이트 와인 3큰술을 넣은 후 한소끔 끓여 완성한다
방송한 요리 연근등심토마토찜 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Roasted radish sirloin tomato steamed
Ingredients: Lotus root, beef, tomato, soy sauce, chopped garlic, chopped onion, white wine, salt, black pepper
1. Fry the onion and chopped garlic in order with an oiled pan
2. We boil tomato in boiling water and peel, and fry with 6-8 times
3. Put the sirloin in the sheath, add salt and pepper and cook it.
4. Bold sun lotus root and 3 tablespoons of white wine, then boil it and finish it
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.