도토리묵무침
1. 간장 3큰술, 고춧가루 2큰술, 설탕 1큰술, 매실청 1큰술, 마늘 1작은술, 깨소금 1큰술, 참기름 1큰술, 파 1줌을 넣고 잘 섞어 양념을 만든다
2. 도토리묵을 먹기 좋은 크기로 예쁘게 자른다
3. 쪽파, 양파, 당근, 오이, 풋고추, 홍고추 등을 적당히 썰어 넣는다
4. 상추, 깻잎, 쑥갓 등 싱싱한 채소를 넉넉히 손으로 뜯어 넣고 김치를 송송 썰어 넣는다
5. 미리 만들어둔 양념을 살살 무쳐준다
6. 마지막에 참기름을 살짝 뿌려준다
방송한 요리 도토리묵무침 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Mushrooms
1. Add 3 tablespoons of soy sauce, 2 tablespoons red pepper powder, 1 tablespoon sugar, 1 tablespoon sugar, 1 teaspoon of garlic, 1 tablespoon sesame oil, 1 tablespoon sesame oil, 1 parsley and mix well to make seasonings
2. Cut acorns in a size that is good to eat.
3. Chop the onions, onions, carrots, cucumbers, green peppers, and red peppers as appropriate.
4. Gratify fresh vegetables such as lettuce, sesame leaves, and cucumber mackerel, and slice the kimchi.
5. Makes pre-made seasonings gently
6. Sprinkle sesame oil at the end
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.