상추 부침개
재료 : 상추 20장, 보리새우 30g, 청양 고추 2개, 찹쌀가루 5T, 밀가루 1/2컵, 실고추·통깨·흑임자·소금 약간, 들기름 2T, 식용유 2T
1. 팬에 식용유와 들기름을 두른 후 반죽을 입힌 상추를 올린다
2. 상추 위에 보리새우, 청양고추, 통깨, 흑임자, 실고추를 적당히 얹어 부친다
방송한 요리 상추 부침개 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Lettuce
Ingredients: lettuce 20, barley shrimp 30 g, blue chili 2, glutinous rice 5 T, 1/2 cup flour, lychee, sesame seeds, black sesame seeds, salt, sesame oil 2T, vegetable oil 2T
1. Fry the pan with edible oil and perilla oil and then let the lettuce with the dough covered
2. Above the lettuce, shrimp, Cheongyang red pepper, sesame, blackberries and lychee are placed on top.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.