불고기 생쌈 도시락
재료 : 쌀밥, 쌈채소, 소고기(불고기감) 600g, 부추 100g, 과일쌈장 약간, 과일 약간, 식초 2T, 설탕 1½T, 소금 ¼t
불고기 양념장 : 간장 4T, 설탕 2T, 맛술 2T, 청주 2T, 다진 마늘 1T, 참기름 1T, 후춧가루 약간
1. 쌀밥에 식초 2T, 설탕 1½T, 소금 ¼t을 넣어 잘 섞고 먹기 좋은 크기로 빚는다
2. 간장 4T, 설탕 2T, 맛술 2T, 청주 2T, 다진 마늘 1T, 참기름 1T을 넣는다
3. 마지막으로 후춧가루를 약간 넣어 불고기 양념장을 만든다
4. 소고기에 양념장을 발라 재우고 팬에 굽는다
5. 쌈채소, 고기, 밥 순으로 얹고 돌돌 말아 부추로 단단히 묶어준다
방송한 요리 불고기 생쌈 도시락 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Bulgogi mixed lunch
Ingredients: rice, rice wine, beef (600g), leek 100g, a little fruit, a little fruit, vinegar 2T, sugar 1½T, salt ¼t
Bulgogi sauce: soy sauce 4T, sugar 2T, garlic 2T, sake 2T, chopped garlic 1T, sesame oil 1T, pepper slightly
1. Add 2 t of vinegar, 1 ½ T of sugar, and ¼ t of salt to the rice, mix well and make a good size to eat
2. Put 4T of soy sauce, 2T of sugar, 2T of sweet sake, 2T of sake, 1T of chopped garlic, 1T of sesame oil
3. Finally, put a little bit of pepper to make bulgogi sauce
4. Put the marinade on the beef and put it on the pan.
5. Put vegetables, meat, and rice in order, and tie them tightly with leek.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.