고추씨 백김치 수육 보쌈
재료 : 무, 당근, 쪽파, 고추씨, 찹쌀풀
육수 재료 : 양파 1/2, 통마늘 4개, 된장 1T, 통후추, 고추씨
1. 채 썬 무, 당근, 쪽파와 고추씨에 찹쌀풀과 갖은 양념을 넣고 버무린다.
2. 절인 배추에 양념을 꼼꼼히 넣어 준다.
3. 양파 1/2개, 통마늘 4개, 된장 1T, 통후추, 고추씨를 넣고 끓인 육수에 돼지고기를 50분간 삶는다.
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Bossam pickled plum white kimchi
Ingredients: radish, carrot, sage, red pepper seed, glutinous rice
Seaweed Ingredients: 1/2 onion, 4 whole sesame seeds, miso 1T, sesame pepper, red pepper seeds
1. Put the glutinous rice paste and all the seasonings in the chopped radish, carrots, green onions, and red pepper seeds.
2. Put the sauce carefully on the pickled cabbage.
3. Add 1/2 onion, 4 garlic, miso 1T, pepper and pepper seeds and boil pork for 50 minutes.
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