관자전
[재료] 관자 8개, 밀가루 1컵, 계란 2개, 소금, 백후추, 식용유 적당량
초간장 적당량
[과정]
1. 관자는 가운데가 붙도록 썰고(버터플라이) 칼등으로 자근자근 두드린 다음, 소금과 후추로 밑간을 해 둔다.
2. 팬에 식용유를 두른 뒤, 관자에 밀가루와 계란을 묻혀 지진다.
3. 초간장을 곁들여 낸다.
방송한 요리 관자전 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Tube rotation
[Ingredients] 8 eyes, 1 cup flour, 2 eggs, salt, white pepper, edible oil Appropriate amount
An appropriate amount of microspheres
[process]
1. Cut the head to the center (butterfly) and knead it with a knife, then cut it with salt and pepper.
2. Put the cooking oil in the pan, and the flour and eggs are buried in the eyes.
3. Served with rice noodles.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.