생강·파채 닭가슴살 구이 만들기
재료: 닭가슴살 200g, 소금 1작은술, 후추, 다진 마늘, 로즈마리, 화이트와인, 밀가루 2큰술, 대파 1뿌리, 생강 2쪽, 검은깨 1큰술
1.닭가슴살을 반으로 잘라 칼집을 넣는다.
2.소금, 후추로 밑간을 한다.
3.로즈마리, 화이트와인, 다진 마늘을 고루 뿌려 재워둔다.
TIP. 닭가슴살에 밀가루를 묻혀야 노릇하고 맛있게 구울 수 있어요~
4.밀가루를 묻힌 닭가슴살을 구워준다.
5.생강과 대파는 채를 썰어 물에 담갔다 건진다.
6.닭가슴살에 파채와 생강을 올리고 레몬소스를 뿌린다.
TIP. 닭가슴살이 뜨거울 때 채소를 올려야 숨이 죽어요~
7.마지막으로 검은깨를 뿌려 마무리한다.
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Making grilled chicken breast with ginger
Ingredients: 200g chicken breast, 1 teaspoon salt, pepper, chopped garlic, rosemary, white wine, 2 tablespoons of wheat flour, 1 large roast, 2 ginger, 1 tablespoon of black sesame
1. Cut the chicken breast in half and put the sheath.
2. Prepare salt and pepper.
3. Sprinkle rosemary, white wine and chopped garlic.
TIP. The chicken breast is buried in flour and can be cooked delicious and delicious ~
4. Bake chicken breast embedded in flour.
5. Cut ginger and green onions and dip them in water.
6. Place chicken wings and ginger on chicken breast and sprinkle with lemon sauce.
TIP. When the chicken breast is hot,
7. Finally, finish with black sesame seeds.
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