도다리회 비빔밥
[재료] 레디시 10개, 깻잎 10장, 청오이 1/2개, 양상추 3장, 미나리 4대,방울토마토 8개, 아스파라거스 3대, 앤다이브 8장, 무순 1팩, 양파 1개, 도다리 새꼬시, 초장, 잣가루, 따뜻한 밥 적당량
[과정]
1. 레디시, 깻잎, 청오이, 양상추, 앤다이브, 양파는 가늘게 채 썰어 찬물에 담갔다가 건져 물기를 빼 둔다.(앤다이브는 썰지않은 것으로 1장씩 남겨둔다)
2. 미나리는 3-4cm길이로 썰어 두고, 방울토마토는 1/2등분하고 아스파라거스는 얇게 어슷썰어 준비한다.
3. 그릇에 밥, 썰어둔 야채를 돌려 담고 가운데 회를 담고 초장, 잣가루를 뿌려 낸다.
방송한 요리 도다리회 비빔밥 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Todari society Bibimbap
Ingredients: 10 radishes, 10 leaves, 10 cucumbers, 3 lettuces, 4 parsley, 8 tomatoes, 3 asparagus, 8 dandelions, 1 clove, 1 onion, New skewer, plant, pine nuts, warm rice Appropriate amount
[process]
1. Cut radishes, sesame leaves, blue cucumber, lettuce, an dive, and onion into small pieces and dip them in cold water to remove the water. (An dive is left untouched one by one.)
2. Cut the parsley into 3-4cm lengths, cut the tomato halves in half, and slice the asparagus in slices.
3. Put rice, sliced vegetables in a bowl, put the rice in the middle, and sprinkle rice flour and rice flour.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.