돼지고기 버섯볶음
재료
돼지고기 목살 1조각, 버섯 3~4종류(표고, 양송이, 백일송이) 한줌씩, 청양고추 1개, 홍고추 1개, 대파깻잎기름 3큰술, 맛술 1큰술, 간장2큰술, 다진마늘 약간, 깨 약간, 참기름 약간
만드는 법
1. 돼지고기는 잘게 썰어 맛술, 간장, 마늘에 밑간을 한다
2. 홍고추, 청양고추는 다진다
3. 팬에 대파깻잎기름을 두르고 고추를 볶다가 고기를 충분히 볶는다
4. 고기가 충분히 볶아지면 버섯, 대파깻잎기름을 조금 더 두르고 볶아준 후 깨, 참기름을 넣어 버무려낸다
방송한 요리 돼지고기 버섯볶음 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Stir-fried pork mushrooms
material
One piece of pork meat, one piece of pork meat, three to four kinds of mushrooms (altitude, mushrooms, hundreds of pine mushrooms), one piece of Cheongyang red pepper, one red pepper, three tablespoons of sesame oil, one tablespoon of liquor, two tablespoons of soy sauce, Slightly, slightly sesame oil
how to make
1. Cut the pork into finely chopped sake, soy sauce and garlic.
2. Red pepper, Cheongyang red pepper
3. Fill the pan with sesame oil and fry the red pepper to fry the meat.
4. If the meat is sufficiently roasted, add a little more oil of mushroom, Daepa sesame oil, and fry it. Then, sesame oil is added to sesame oil.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.