허니 마늘 버터를 활용한 초간단 마늘빵
재료
다진마늘 2큰술, 식용유 약간, 버터100g, 파슬리가루 약간, 지퍼백
만드는 법
1. 팬에 식용유를 살짝 두르고 마늘을 볶아준다
2. 버터를 잘게 썰어 팬에 넣고 파슬리가루도 넣어 잘 저어준다
3. 지퍼백에 넣어서 얇게 펴서 얼린다
방송한 요리 허니 마늘 버터를 활용한 초간단 마늘빵 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Simple garlic bread with honey garlic butter
material
2 tablespoons chopped garlic, a little oil, butter 100g, parsley powder a little, zipper bag
how to make
1. Fill the pan with cooking oil and fry the garlic.
2. Slice the butter into the pan, add the parsley powder and stir well.
3. Put it in the zipper bag and freeze it thinly.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.