제육볶음
재료: 돼지고기(제육용)400g, 양파1/2개, 대파1/4대, 청홍고추1개씩, 올리고당3큰술, 깨소금1큰술, 쌈 된장, 식용유 적당량
1 돼지고기는 핏물을 제거한 다음 먹기 좋게 썰어둔다.
2 양파는 굵게 채를 썰고, 대파와 고추는 어슷하게 썬다.
3 믹싱볼에 돼지고기와 쌈 된장, 올리고당을 넣고 무친다.
4 달군 팬에 기름 1큰술을 두른 다음 고기를 볶다가 채소도 넣어서 같이 볶는다.
방송한 요리 제육볶음 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
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Stir-fried meat
Ingredients: 400g of pork (for livestock), 1/2 of onion, 1/4 of green onion, 1 of blue pepper, 3 tablespoons of oligosaccharide, 1 tablespoon of sesame,
1 Remove the pork from the pork and then cut it well.
2 Cut the onion into thick chunks, and cut the green onion and chili.
3 Put pork, pork doenjang, and oligosaccharide in a mixing ball.
Put 4 tablespoons of oil on a 4 month old pan, then fry the meat and add vegetables and fry together.
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