대파 김치
재료
대파 2단, 갓 한줌, 무1/4개
양념:다시마풀국 2컵, 고춧가루1컵, 멸치젓갈 1컵, 마늘 3큰술, 고추씨 1/4컵, 발효액 1T
만드는 법
1. 대파는 뿌리와 잎을 다듬어 놓는다.
2. 깨끗하게 씻어 가운데 부분에 칼집을 낸다.
3. 분량의 풀국에 갓, 무, 양념을 넣어 소를 만든다.
4. 대파 사이에 소를 넣어 통에 담아 숙성시킨다.
방송한 요리 대파 김치 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Daepa kimchi
material
Daepa 2-stage, freshly handled, 1/4
Seasoning: 2 cups of kelp seeds, 1 cup of red pepper powder, 1 cup of salted anchovies, 3 tablespoons of garlic, 1/4 cup of red pepper seeds, 1 teaspoon of fermented broth
how to make
1. Daegeum grinds roots and leaves.
2. Wash clean and put a sheath in the middle part.
3. Make a cow by putting freshly, radish, and seasoning into a full-blanketed station.
4. Put the cow in the basket and aged.
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