견과류소스 햄버그스테이크
재료
다진 쇠고기 350g, 다진 양파 1/2개분, 다진 샐러리 1대, 달걀 1/2개분, 빵가루 30g, 우스터소스 1큰술, 다진 마늘 1작은술, 소금 약간, 후춧가루 약간,식용유 적당량
올리브유 1큰술, 토마토케첩 70g, 다진 양파 3큰술, 다진 호두 1큰술, 다진 아몬드 1큰술, 다진 피스타치오 1큰 술, 생수 1/2컵, 올리고당 1큰술 반, 우스터소스 1/2큰술, 소금 약간
1. 볼에 다진 쇠고기와 다진 양파, 다진 샐러리, 달걀물, 빵가루, 우스터소스, 다진 마늘, 소금, 후춧가루를 넣고 충분히 치대어 부드러운 반죽을 만든다.
2. 120-150g이 되게 반죽을 나누어 치대어준 후 보트 모양으로 만든다.
3. 호두와 아몬드, 피스타치오를 각각 굵직하게 다져 놓는다.
4. 올리브유를 두르고 다진 양파를 넣어 볶다가 토마토케첩을 넣어 은근히 볶는다. 생수와 우스터소스를 넣어 8분 끓인 후 다져놓은 견과류와 올리고당을 넣어 살짝 끓인 후 소금으로 간한다.
5. 기름을 두르고 만들어 놓은 스테이크를 놓아 양면이 노릇해지도록 굽는다.
6. 접시에 햄버거 스테이크를 담고 따뜻한 견과류 소스를 곁들인 다음, 신선한 채소를 곁들여 완성한다.
방송한 요리 견과류소스 햄버그스테이크 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
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Nuts Sauce Hamburg Steak
material
350g of minced beef, 1/2 of chopped onion, 1 of chopped celery, 1/2 of egg, 30g of bread crumbs, 1 tablespoon of Worcester sauce, 1 teaspoon of chopped garlic, a little salt, a little pepper,
1 tablespoon of olive oil, 70 g of tomato ketchup, 3 tablespoons of chopped onion, 1 tablespoon of chopped walnuts, 1 tablespoon of chopped almonds, 1 tablespoon of chopped pistachio, 1/2 cup of bottled water, 1 tablespoon of oligosaccharide, 1/2 tablespoon of Worcester sauce,
1. Make a soft dough with chopped beef and chopped onions, chopped celery, egg water, bread crumbs, worcester sauce, chopped garlic, salt and pepper.
2. Divide the dough into 120-150g and boil it.
3. Put the walnuts, almonds and pistachios together.
4. Put olive oil, chopped onions, fry, put tomato ketchup and fry them gently. Add boiling water and Worcester sauce, simmer for 8 minutes, add nuts and oligosaccharides, boil briefly, and salt.
5. Fill the steak with oil and bake to make sides.
6. Place the hamburger steak on a plate, with a warm nuts sauce, and finish with fresh vegetables.
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