저염 맛간장
재료
진간장 2컵, 청주 2컵, 양파 1개, 건표고 2장, 사과 1/2개,대파 1뿌리,
레몬 1/2개
만드는 법
1.양파는 채썰고, 사과, 레몬은 얇게 슬라이스해준다
2.냄비에 간장, 청주, 건표고, 양파, 대파를 넣어 10분정도 뭉근하게 끓여준다
3.2에 사과를 넣어 5분정도 약불에 끓이고 불을 끈 후 레몬을 넣어 식힌다
4.식은 후 소독한 유리병에 담아 냉장고에 보관한다
방송한 요리 저염 맛간장 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
#####################################
Low salt taste soy sauce
material
2 cups of soy sauce, 2 cups of sake, 1 onion, 2 dry beans, 1/2 apple,
1/2 lemon
how to make
1. Slice the onion, slice the apple and lemon thinly.
2. Put the soy sauce, sake, onion, onion and green onions in a pan and simmer for 10 minutes.
Put the apples in 3.2, simmer for about 5 minutes, turn off the fire, cool with lemon
4. After cooling, put in sterilized glass bottle and store in refrigerator
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.