저염 맛간장 가지 볶음
재료
가지1개,양파 1/4개, 고춧가루 1/2큰술, 다진마늘 1큰술, 저염맛간장 2큰술, 포도씨유, 깨
만드는 법
1. 가지는 반으로 갈라 어슷썬다
2. 양파는 가늘게 채썰고 청양고추는 얇게 편썬다
3. 팬에 포도씨유를 넉넉히 두르고 마늘을 볶다가 고춧가루넣어 고추기름을 만든다
4. 3에 가지와 양파를 넣어 볶고 깨를 뿌려낸다
방송한 요리 저염 맛간장 가지 볶음 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
#####################################
Sauteed low salt flavored soy sauce
material
1 eggplant, 1/4 onion, 1/2 tablespoon red pepper powder, 1 tablespoon chopped garlic, 2 tablespoons of low salt flavored soy sauce, grape seed oil, sesame
how to make
1. Cut the pieces in half and cut them in half.
2. Slice the onion thinly and slice the cheongyang red pepper thinly
3. Fill the pan with plenty of grape seed oil, fry garlic, and add red pepper powder to make chili oil.
4. Add eggplant and onion in 3, fry and sprinkle sesame
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.