저염 맛간장 가지 볶음 레시피 (요리법, 만들기)

MBC 기분좋은날 2015년 5월 4일 방송한 요리 저염 맛간장 가지 볶음 레시피 (요리법, 만들기)를 간단히 소개합니다.


저염 맛간장 가지 볶음

재료

가지1개,양파 1/4개, 고춧가루 1/2큰술, 다진마늘 1큰술, 저염맛간장 2큰술, 포도씨유, 깨

만드는 법

1. 가지는 반으로 갈라 어슷썬다

2. 양파는 가늘게 채썰고 청양고추는 얇게 편썬다

3. 팬에 포도씨유를 넉넉히 두르고 마늘을 볶다가 고춧가루넣어 고추기름을 만든다

4. 3에 가지와 양파를 넣어 볶고 깨를 뿌려낸다


방송한 요리 저염 맛간장 가지 볶음 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..

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Sauteed low salt flavored soy sauce

material

1 eggplant, 1/4 onion, 1/2 tablespoon red pepper powder, 1 tablespoon chopped garlic, 2 tablespoons of low salt flavored soy sauce, grape seed oil, sesame

how to make

1. Cut the pieces in half and cut them in half.

2. Slice the onion thinly and slice the cheongyang red pepper thinly

3. Fill the pan with plenty of grape seed oil, fry garlic, and add red pepper powder to make chili oil.

4. Add eggplant and onion in 3, fry and sprinkle sesame

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무명의 고통을 지혜로

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