채소 스파게티
재료
방울토마토 15알, 양파 1/6개, 애호박 1/4개, 가지 1/4개, 마늘 3알, 깻잎 1장, 파마산치즈 간 것 1줌, 올리브자초유 40mL, 연근튀김 3조각, 스파게티 면 삶은 것 200g, 소금, 후추, 물
1. 방울토마토는 3~4등분 한다
2. 양파, 애호박, 가지를 다이스한다
3. 마늘, 깻잎은 슬라이스한다
4. 잘 달군 프라이팬에 올리브자초유를 넉넉히 두르고 마늘, 양파, 애호박, 가지, 방울토마토를 넣어 센 불에서 볶는다
5. 채소가 어느 정도 볶아지면 물을 자작하게 넣고 약불로 바꾼다
6. 채소가 충분히 익고, 채소스톡이 만들어졌을 때 면을 넣고 버무린다
7. 소금과 후추로 간을 하고 깻잎, 올리브자초유, 파마산치즈 가루를 넣어 잘 버무린다
8. 접시에 담고 연근 튀긴 것을 장식으로 얹어 완성한다
방송한 요리 채소 스파게티 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
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Vegetable spaghetti
material
15 pieces of tomato, 15 pieces of onion, 1/6 of zucchini, 1/4 of zucchini, 3 pieces of garlic, 3 pieces of garlic, 1 piece of sesame leaf, 1 piece of bread with parmesan cheese, 40mL of olive oil colostrum, 3 pieces of fried lotus root, Boiled 200g, salt, pepper, water
1. Drop tomato is divided into 3 to 4
2. Dice onions, zucchini, eggplant
3. Slice the garlic and sesame leaves.
4. Put olive oil and olive oil in a skillet, and add garlic, onion, zucchini, eggplant and drop tomatoes and fry them in Senburi
5. If the vegetables are roasted to some extent, put the water in your own home and change into a fire.
6. When the vegetables are sufficiently ripe and the vegetable stock is made, put the cotton in the bag.
7. Season with salt and pepper and mix with sesame leaves, olive oil, parmesan cheese powder.
8. Place on a plate and decorate the lotus root with the decoration.
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