호두 고기구이
[재료] 쇠고기 다진 것 600g, 호두알맹이 6개, 식용유 3T
[불고기양념] 간장 2.5T, 설탕 2T, 양파 간 것 1/2T, 다진 마늘 1T, 다진 파 1/2T, 깨소금 2t, 참기름 1t, 후추가루 적당량
1. 고기는 기름기 없는 부분으로 사서 칼로 다진다. 갈은 것은 씹는맛이 없으므로 칼로 다진다.
2. 불고기 양념하듯 세지 않게 간 한 뒤, 기름을 3T 넣어 조물조물 무친다.
3. 양념한 고기를 호두알 두배 정도씩 떼어 호두 반 자른 것을 울퉁불퉁한 쪽을 고기에 박고 네모지게 모양을 만든다.
4. 석쇠에 올려 호두가 박힌 쪽부터 구운 후, 뒤집어서 마저 익힌다.
방송한 요리 호두 고기구이 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Grilled walnut meat
[Ingredients] 600g beef, 6 walnuts, 3T cooking oil
[Bulgogi seasoning] Soy sauce 2.5T, sugar 2T, onion 1 / 2T, chopped garlic 1T, chopped onion 1 / 2T, sesame seed 2t, sesame oil 1t, pepper powder Appropriate amount
1. Buy meat as a greasy piece and cut it with a knife. It is tasteless because it does not taste chewy.
2. Do not count as you do not have to season with bulgogi.
3. Remove the marinated meat twice as much as the walnut, cut the half of the walnut, put the rugged side on the meat, and make the square shape.
4. On a grill, grill the walnut, then turn it over.
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