<황태국>
재료 : 황태포 2줌, 달걀 2개, 두부 1/4모, 무 3cm 1토막, 대파 1/2대
양념장
새우젓 국물(2), 국간장(0.5), 다진 마늘(0.5), 참기름(2), 소금(약간), 후춧가루(약간)
만드는 법
1. 다시마를 담가둔 쌀뜨물(4컵)에 황태포를 잠시 담가 부드러워지면 바로 물기를 짜고 쌀뜨물은 버리지 않고 따로 둔다.
2. 무는 납작 썰고, 달걀은 잘 풀어두고, 두부는 작게 썰고, 대파는 어슷하게 썬다.
3. 냄비에 참기름을 두르고 물기 짠 황태를 넣고 달달 볶다가 무를 넣고 볶는다.
4. 여기에 쌀뜨물을 붓고, 국물이 끓으면 새우젓, 국간장, 소금으로 간을 하고 마늘과 두부도 넣는다.
5. 달걀물을 젓가락이나 구멍 난 국자에 대고 쭉 돌려가며 붓는다.
6. 달걀이 익어갈 때 젓지 말고 대파, 후춧가루를 넣고 바로 불을 끈 뒤 여열로 달걀을 익혀 마무리한다.
방송한 요리 황태국 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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<Hwang Tae-guk>
Materials: Hwang Taepo 2 Zoom, 2 eggs, 1 / 4th of tofu, 3cm 1 slice, 1/2 slice
Sauce
(2), soy sauce (0.5), chopped garlic (0.5), sesame oil (2), salt (slightly), black pepper (slightly)
how to make
1. Put a little bit of rice in a hot water (4 cups) soaked in kelp.
2. Cut the radish flat, let the egg loose, cut the tofu small, and cut the green onion diagonally.
3. Put sesame oil in a pan, add water-soluble sauce, stir-fry, stir-fry, and stir-fry.
4. Pour rice sour here, and when broth is boiled, go to shrimp, soy sauce, salt and add garlic and tofu.
5. Pour egg water into a chopstick or a hole scoop.
6. When the eggs are cooked, do not stir them. Put the green onions and black pepper in it, turn off the fire immediately, and cook the egg with the remaining heat.
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