블랙커런트 양배추 김말이
재료: 김 8장, 양배추150g, 아보카도½개, 깻잎15장, 사과⅓개
소스: 블랙커런트 2큰술, 올리브유 1큰술, 꿀1큰술, 식초1큰술, 소금 ⅓작은술
1 양배추와 깻잎은 가늘게 채 썬다.
2 아보카도와 사과는 0.5cm두께로 채 썬다.
3 김은 2등분 한다.
4 큰 볼에 소스 재료를 넣고 저어 준 다음 양배추, 깻잎, 사과, 아보카도를 넣어 골고루 버무린다.
5 김 맨 왼쪽에 재료를 넣고 삼각형으로 접어 돌돌 말아 완성한다.
방송한 요리 블랙커런트 양배추 김말이 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Blackcurrant cabbage
Ingredients: 8 Kim, 150g cabbage, 1 ½ avocado, 15 leaves, ⅓ apple
Sauce: 2 tablespoons black currant, 1 tablespoon olive oil, 1 tablespoon honey, 1 tablespoon vinegar, salt ⅓ teaspoon
Cut the cabbage and sesame leaves thinly.
2 Cut the avocado and apples to a thickness of 0.5 cm.
3 Kim is divided into two.
4 Put the sauce ingredients in a large bowl and stir, then add the cabbage, sesame leaves, apples, and avocado.
5 Put the material on the left side of the kimono, fold it into a triangle, and roll it to finish it.
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