양념게장
냉동꽃게 500g, 양파 30g, 배 50g, 무 15g
양념:굵은 고춧가루 5큰술, 진간장 1½큰술, 액젓1½큰술, 다진마늘 1큰술,생강즙 1/2큰술, 굵은소금 1/2작은술, 레몬즙 1½큰술, 청주 1큰술,물엿 1½큰술, 설탕 1½큰술, 참기름 1/2큰술, 청양고추 1개, 홍고추 1/2개, 통깨 1/2큰술
1. 냉동 꽃게는 물 3컵, 소주 1/3컵, 소금 1큰술을 넣어 해동시킨 다음 물기를 제거한다.
2. 양파, 배, 무는 믹서에 간다.
3. 청양고추, 홍고추는 어슷 썬다.
4. 갈아놓은 야채즙에 분량의 양념을 넣고 섞어 준다.
5. 손질된 꽃게에 양념을 넣고 버무린 후 먹을 때 통깨, 참기름, 청. 홍고추를 넣어준다.
방송한 요리 양념게장 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Sauce seasoning
Frozen crab 500g, onion 30g, pear 50g, no 15g
Seasoning: 5 tablespoons red pepper powder, 1 ½ tablespoon soy sauce, 1 ½ tablespoon sauce, 1 tablespoon chopped garlic, 1/2 teaspoon ginger juice, 1/2 teaspoon coarse salt, 1 ½ tablespoons lemon juice, 1 tablespoon sake, 1 ½ tablespoon syrup, 1 ½ tablespoons sugar , Sesame oil 1/2 tablespoon, Cheongyang red pepper 1, red pepper 1/2, sesame 1/2 tablespoon
1. Frozen crab, 3 cups of water, 1/3 cup of soju and 1 tablespoon salt, thaw and remove the water.
2. Onions, pears, and bouilles go to the mixer.
3. Cheongyang red pepper and red pepper are eared.
4. Add the amount of seasoning to the vegetable juice and mix.
5. Put seasoned crab in a garnished sauce, sesame seeds, sesame oil, blue. Put in red pepper.
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