마파두부 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)

MBC 기분좋은날 2015년 10월 8일 방송한 요리 마파두부 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 간단히 소개합니다.

마파두부
재료 : 식용유, 생강, 대파(흰 부분), 고춧가루, 두부, 다진파, 다진마늘, 산초가루,다진 돼지고기, 간장, 두반장, 후추, 굴소스, 감자 전분

1. 두부를 가로로 반 자르고 세로로 잘라 깍둑썰기 한다.

2. 만들어놓은 고추기름을 팬에 넣고 다진 파, 다진 마늘, 산초 가루를 넣고 함께 볶는다.

3. 고춧가루를 더 넣고 다진 돼지고기를 넣고 함께 볶다가 간장을 조금 넣는다.

4. 물을 자작하게 붓고 두반장과 후추를 넣고 볶다가 굴 소스를 한 숟가락 넣는다.

5. 잘라놓은 두부를 넣고 끓이다가 물에 푼 전분을 넣고 걸쭉하게 만들어 끓여 마무리 한다.

방송한 요리 마파두부 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..

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Mapa tofu
Ingredients: Edible oil, ginger, green onion (white part), red pepper powder, tofu, chopped green onion, chopped garlic, chive powder, chopped pork, soy sauce,

1. Cut the tofu in half horizontally and cut vertically.

2. Put the pepper oil that you made into the pan and add the chopped green onion, chopped garlic, and chopped green onion.

3. Put more red pepper powder, put chopped pork, fry together and put a little soy sauce.

4. Pour water, pour in two half capsules and pepper, fry and put in a spoonful of oyster sauce.

5. Put the cut tofu into boiling, put the starch into the water and make it thick and finish.

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