궁보계정
재료 : 식용유, 생강, 대파(흰 부분), 고춧가루, 죽순, 브로콜리, 표고버섯, 홍고추, 닭가슴살, 감자 전분, 계란, 캐슈넛, 땅콩, 마른고추, 청양고추, 간장, 굴소스
1. 팬에 식용유를 붓고 생강, 파를 적당한 크기로 썰어 넣고 기름에 볶는다.
2. 1에 고춧가루를 넣어 함께 데워 고추기름을 만든다.
3. 죽순, 브로콜리, 표고버섯을 깍둑 썰어 준비한다.
4. 홍고추를 반으로 잘라 씨를 빼낸 후 깍둑썰기 해둔다.
5. 대파의 흰 부분을 잘라 깍둑썰기 하고 생강을 잘게 다진다.
6. 만들어진 고추기름을 망에 걸러 기름만 받아둔다.
7. 닭가슴살을 정사각형으로 큼직하게 썬 후 감자전분과 계란을 잘 풀어서 버무린다.
8. 팬에 기름을 두른 후 열이 오를 때까지 기다리다가 캐슈넛과 땅콩 등의 견과류를 살짝 볶는다.
9. 팬에 기름을 붓고 열이 오를 때까지 기다라다가 7의 닭고기를 기름에 볶는다.
10. 만들어 놓은 고추기름에 어슷하게 썬 마른고추, 잘라놓은 생강, 파, 청양고추 넣고 간장을 한 숟가락 넣고 볶는다.
11. 10에 잘라놓은 브로콜리 죽순, 표고버섯을 함께 넣고 볶다가 고추기름을 더 넣고 굴소스를 한 숟가락 넣고 볶는다.
12. 튀긴 닭고기를 넣고 함께 볶다가 재료가 골고루 배합되도록 물을 조금 넣는다.
13. 물에 푼 감자전분을 물에 조금 넣고 볶아놓은 견과류를 함께 넣고 볶아 그릇에 담아 완성한다.
방송한 요리 궁보계정 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
A journal account
Ingredients: edible oil, ginger, green onions (white part), red pepper powder, bamboo shoots, broccoli, shiitake mushrooms, red pepper, chicken breast, potato starch, eggs, cashew nuts, peanuts, dried chilli,
1. Pour the cooking oil into the pan, slice the ginger and puff into the appropriate size, and fry them in oil.
2. Put red pepper powder in 1 and make hot pepper oil.
3. Prepare bamboo shoots, broccoli, and shiitake mushrooms.
4. Cut the red pepper in half, remove the seed and cut it.
5. Cut the white part of the green onion and chop the ginger.
6. Filter the oil of pepper made in the net and collect only oil.
7. Chicken breasts, squares, and then finely sliced potatoes and eggs, and then unzip well.
8. After oiling the pan, wait until the heat has risen and lightly roast nuts such as cashew nuts and peanuts.
9. Pour oil into the pan, wait until the heat is elevated, and fry 7 chicken with oil.
10. Put chopped red pepper, chopped ginger, green onion and blue chili in a spoonful of soy sauce and fry.
11. Put Broccoli bamboo shoots and shiitake mushrooms that have been cut in 10, add the chili oil and fry them in a spoonful of oyster sauce.
12. Put the fried chicken and fry it together and put some water so that the ingredients are evenly mixed.
13. Put a little bit of potato starch in water and add roasted nuts together and fry them in a bowl.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.