달걀 토마토 볶음
재료
토마토 4개, 달걀 2개, 전분물 2큰술, 소금 약간, 포도씨유 1큰술, 대파 뿌리쪽 한 뼘,
마늘2쪽, 생강 1쪽, 쪽파 3포기
만드는 법
1. 토마토는 끓는 물에 데쳐 한입크기로 썬다
2. 대파는 널찍하게 채썰기, 마늘, 생강은 편썰기, 쪽파는 송송 썬다
3. 달걀을 풀어 소금으로 간하고 전분물을 섞는다
4. 팬에 기름을 살짝 바르고 달걀물을 부어 저어주며 부드럽게 익혀 접시에 덜어둔다
5. 기름 두른 팬에 대파,마늘,생강 볶다가 생강은 건져내고 토마토, 소금을 넣고 볶는다
6. 토마토가 반쯤익으면 볶아놓은 달걀을 넣고 가볍게 볶아 쪽파를 뿌려 낸다
방송한 요리 달걀 토마토 볶음 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Fried eggs with tomato
material
4 tomatoes, 2 eggs, 2 tablespoons of starch water, a little salt, 1 tablespoon of grape seed oil,
2 garlic, 1 ginger, 3 garnishes
how to make
1. Cut the tomato into boiling water and bite into a size
2. Chop the leeks broadly, cut garlic and ginger, and cut the safflower.
3. Loosen the egg, salt and mix the starch water.
4. Lightly oil the pan and pour egg-water, stir it gently and put it on a plate.
5. Pour ginger in a pan with oil, garlic, and ginger. Pour ginger, add tomatoes, salt and fry.
6. If the tomatoes are half as good, add the roasted eggs and lightly fry them.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.