시금치 돼지고기조림
[재료]
돼지고기 (삼겹 또는 목살)
A: 파 이파리 1/2대, 생강 1/2톨, 술 1 2/3T
설탕 1.5T, 간장 1 2/3T, 식용유, 소금, 연겨자 적당량?
[과정]
1. 삼겹살을 뭉뚝하게 썬다
2. 끓는 물에 파, 마늘, 생강을 통으로 넣고 소주를 붓는다
3. 삼겹살을 1시간 미만으로 삶아 건져낸다
4. 삶은 삼겹살에 소주를 부어 20분 정도 찜기에 찐다
5. 찐 삼겹살에 식용유, 매실청을 넣고 볶는다
6. 맛간장, 호두, 겨자, 시금치를 넣어 함께 볶는다
7. 시금치를 먼저 건져내고 조린 돼지고기를 그릇에 담는다
방송한 요리 시금치 돼지고기조림 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Boiled spinach pork
[material]
Pork (trifoliate or neck)
A: 1/2 frying pan, 1/2 grated ginger, liquor 1 2 / 3T
Sugar 1.5T, soy sauce 1 2 / 3T, cooking oil, salt, dried mustard Appropriate amount?
[process]
1. Cut the pork belly.
2. Put boiling water, garlic, ginger in a bucket and pour soju.
3. Boil the pork for less than 1 hour.
4. Pour boiled shochu into pork belts and steam them for 20 minutes.
5. Put the edible oil, plum cake and fry in steamed pork
6. Taste soy sauce, walnuts, mustard, spinach and fry together
7. Spread the spinach first and pour the boiled pork into the bowl.
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