알새우튀김
[재료]
알새우 100g, 그린 아스파라거스 2대, 양파 1/2개, 튀김가루 1/2C, 호두 적당량
튀김가루 1/4C 물 1/4C, 튀김유 적당량 , 무즙, 간장, 기호에 따라 소금 적당
[과정]
1. 아스파라거스를 먹기 좋은 크기로 쫑쫑 썬다
2. 새우와 아스파라거스를 섞는다
3. 다진 적양파와 호두를 넣고, 소금과 후추로 간을 한다
4. 밀가루와 물을 1:1 비율로 넣고 반죽을 만든다
5. 만들어 둔 반죽을 재료 볼에 넣고 섞는다
6. 달군 기름에 반죽을 적당량 넣고 튀긴다
방송한 요리 알새우튀김 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Deep fried shrimp
[material]
100g egg shrimp, 2 green asparagus, 1/2 onion, 1 / 2C of fried powder, walnut suitable amount
Frying powder 1 / 4C Water 1 / 4C, Tempura Suitable amount, Jujube, Soy sauce, Salt according to taste
[process]
1. Cut asparagus to a size that is good to eat
2. Mix shrimp and asparagus
3. Add chopped onions and walnuts, and serve with salt and pepper.
4. Add flour and water in a ratio of 1: 1 to make dough
5. Add the dough you have made into the ingredients bowl and mix.
6. Add the proper amount of dough to the greasy oil and fry.
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