단호박 오리찜
재료 : 단호박 1통, 오리로스감 600g, 고구마 1개, 양파 1/4개, 청고추 1개, 홍고추 1/4개, 모짜렐라 치즈 1/2컵, 식용유 약간
주물럭 양념 : 고추장 3T, 간장 1T, 고춧가루 2T, 설탕 1T, 올리고당 1T, 다진 마늘 2T, 청주 1T, 깨소금 2t, 참기름 1T, 후춧가루 약간
1. 큰 볼에 고추장 3T, 간장 1T, 다진 마늘 2T, 참기름 1T, 맛술 1T, 깨소금 2T, 설탕 1T를 넣는다
2. 추가로 고춧가루 2T, 올리고당 1T을 넣어 양념을 만들고 오리와 함께 잘 버무린다
3. 양념에 버무린 오리에 양파, 고추, 고구마를 적당히 넣고 미리 달군 팬에 볶는다
4. 미리 쪄 놓은 단호박에 오리를 넣은 후 치즈를 올려 한 번 더 쪄준다
방송한 요리 단호박 오리찜 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Steamed pumpkin duck
Ingredients: 1 pumpkin, 600g of duck rosemary, 1 sweet potato, 1/4 onion, 1 blue pepper, 1/4 red pepper, 1/2 cup of mozzarella cheese, a little oil
Fermented spices: 3 Kochujang, 1T soy sauce, 2T red pepper powder, 1T sugar, 1T oligosaccharide, 2T chopped garlic, 1T cheongju, sesame oil 2t, sesame oil 1T, black pepper
1. Put 3 teaspoons of Kochujang, 1T of soy sauce, 2T of chopped garlic, 1T of sesame oil, 1T of spicy sauce, 2T of sesame seeds, 1T of sugar,
2. Add 2 t of red pepper powder and 1 T of oligosaccharide to make seasoning and mix well with duck
3. Put the onion, red pepper and sweet potato in the duck dumplings and fry them in advance
4. Put the duck on the pre-steamed pumpkin and then add the cheese and steam it one more time
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