모링가 시래기밥
재료 : 불린시래기 두 줌, 쌀 2컵, 현미찹쌀 1/2컵, 물 2와 1/2컵, 모링가 가루 2큰 술
시래기 양념 : 된장 2t, 들기름 1T, 다진 마늘 1/2T, 깨소금 2t, 소금 약간
양념장 : 쪽파 4T, 간장 2T, 들기름 1T, 통깨 2t, 고춧가루 약간
1. 된장 2t, 다진 마늘 0.5T, 들기름 1T, 깨소금 2t로 양념한 뒤 시래기를 넣고 무친다
2. 냄비에 30분간 불린 쌀과 현미를 넣는다
3. 밥물에 모링가 가루를 넣어 잘 푼 후 양념한 시래기를 얹어 밥을 안친다.
4. 쪽파 4T, 간장 2T, 들기름 1T, 깨 2t, 고춧가루를 섞어 양념장을 만들어 완성한다
방송한 요리 모링가 시래기밥 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Moringa Sagami rice
Ingredients: 2 cups of boiled rice, 2 cups of rice, 1/2 cup of brown rice glutinous rice, 2 1/2 cups of water, 2 tablespoons of meringue powder
Syrup seasoning: miso 2t, perilla 1T, chopped garlic 1 / 2T, sesame salt 2t, salt
Seasoning: Saffron 4T, soy 2T, perilla 1T, sesame 2t, red pepper slightly
1. Season with miso 2t, chopped garlic 0.5T, perilla oil 1T, sesame seed 2t, and add sage.
2. Put rice and brown rice called pot for 30 minutes
3. Put the Moringa powder in the rice and sprinkle it well.
4. Mix the safflower 4T, soy sauce 2T, perilla oil 1T, sesame 2t, and red pepper to make sauce sauce.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.