아마씨 유자 닭날개 연근조림
[재료]
닭날개 2대, 연근 1/4토막, 올리브오일 약간, 올리고당 적당량, 아마씨
A:술, 조미술, 각 3T, 맛간장 2T, 노두유, 매실청, 설탕 적당량
[과정]
1. 팬에 아마씨 오일을 두르고 연근을 볶는다
2. 닭날개, 호두, 매운 고추를 넣는다
3. 양념) 맛간장, 청주, 매실청, 올리고당, 다진 유자를 넣는다
4. 만든 양념을 팬에 넣고 조린다
5. 파채를 얹어주고, 아마씨를 뿌린다
방송한 요리 아마씨 유자 닭날개 연근조림 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Flaxseed Yuzu chicken wings simmered in the lotus root
[material]
2 chicken wings, 1/4 carrot root, some olive oil, oligosaccharide dosage, flaxseed
A: Alcohol, seasoning, 3T each, Taste soy sauce 2T, noodle milk, plum, sugar Appropriate amount
[process]
1. Fry the flaxseed oil in the pan and fry the lotus root
2. Put chicken wings, walnuts and hot peppers.
3. Seasoning) We add flavored soy sauce, sake, plum, oligosaccharide, and minced citron
4. Add seasoned sauce into pan.
5. Put the wraps and sprinkle with flaxseed.
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