<미역 톳 들깨볶음>
재료: 물미역 200g, 톳 150g, 해초류 50g, 양파 100g, 홍고추 ½개, 들기름 2큰술, 들깨가루 2큰술
양념: 맛술 2큰술, 국간장 1큰술, 간장 1큰술, 다진마늘 2작은술
1 물미역과 톳을 주물러 씻고 찬물에 3~4번 헹궈주고 해초류는 찬물에 5분간 담가 짠 맛을 빼준다.
2 냄비에 물을 넉넉히 넣고 끓어오르면 해조류, 물미역, 톳을 넣어 초록색이 되면 바로 건져 찬물에 헹구고 5cm 길이로 썬다.
3 볼에 양념을 넣고 물기 뺀 미역과 톳, 해조류를 넣고 버무린다.
4 양파와 홍고추는 채 썬다.
5 팬에 들기름 두르고 채 썬 양파와 홍고추를 넣어 중간 불에서 30초간 볶다가 미역,톳,해조류를 넣고 2분정도 볶고 들깨가루를 넣고 30초정도 볶아 완성한다.
방송한 요리 미역 톳 들깨볶음 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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<Stir-fried seaweed toppings>
Ingredients: water seaweed 200g, top 150g, seaweed 50g, onion 100g, red pepper ½, perilla 2 tablespoons, perilla 2 tablespoons
Seasoning: 2 tablespoons of liquor, 1 tablespoon soy sauce, 1 tablespoon soy sauce, 2 tablespoons minced garlic
1 Rinse the seaweed and garlic rinse, rinse 3 ~ 4 times in cold water, and drain the seaweed in cold water for 5 minutes.
2 Put plenty of water in the pot, boil the seaweeds, water seaweed, and put the green, when it comes out immediately rinse cold water and cut into 5cm length.
3 Put the seasoning in the bowl, add seaweed, dill, and seaweed.
4 Cut onions and red pepper.
5 Fill the pan with sesame seeds and onions and red pepper. Add the seaweed, red pepper, and seaweed for about 30 seconds. Fry for about 2 minutes. Add the perilla powder and fry for about 30 seconds.
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