< 링곤베리 쌀과자 >
재료; 밥풀데기 뻥튀기 10컵, 조청 1컵, 땅콩·호두 등의 견과류 1컵, 링곤베리 분말 3T, 설탕 2T, 식용유 4T
1. 밥풀때기 뻥튀기 10컵, 링곤베리 가루 3T를 넣고 섞어준다
2. 팬에 식용유 4T, 조청 1컵, 설탕 2T 넣고 약한 불에서 끓인다
3. 조청이 끓기 시작하면 뻥튀기를 넣고 잘게 부순 견과류 1컵을 넣고 섞는다
4. 기름칠을 한 틀에 그대로 담은 후 30분간 굳혀 완성한다
방송한 요리 링곤베리 쌀과자 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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<Lingonberry rice cake>
material; 1 cup of peanuts, 1 cup of peanuts, 1 cup of peanuts and walnuts, 3 tons of Lingonberry powder, 2 tons of sugar, 4 tons of vegetable oil
1. Mix 10 cups of puffed rice flour and 3 tons of Lingonberry gourd.
2. Add 4T of cooking oil, 1 cup of sweet potato, 2T of sugar, and boil in a weak fire.
3. When Jocheong starts to boil, add pongee and crush it. Add 1 cup of nuts and mix.
4. Put it in a greased mold and finish it for 30 minutes.
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