<낫토 채소밥>
재료: 낫토 1팩, 잡곡밥 1공기, 호박⅓개, 당근¼개, 신김치100g, 해초류 30g, 겨자, 간장, 고추장1큰술
1 낫토에 겨자와 간장을 넣고 젓가락으로 돌려 실이 많이 생기게 섞어준다.
2 호박과 당근은 4cm 길이로 썰어 소금을 약간 뿌려 5분간 둔다.
3 해조류는 5분간 찬물에 담가 짠맛을 빼고 4cm 길이로 썰어 끓는 물에 살짝 데쳐 찬물에 헹궈 물기를 빼고 참기름으로 버무린다.
4 신김치는 김치 국물을 짜고 잘게 다져 설탕, 통깨, 참기름을 넣어 섞어준다.
5 팬에 오일 두르고 호박, 당근, 김치를 순서대로 볶아 낸다.
6 그릇에 밥을 담고 김치, 호박, 당근, 해조류를 담고 가운데 낫토와 달걀노른자를 올려 완성한다.
방송한 요리 낫토 채소밥 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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<Natto vegetables>
Ingredients: 1 packet of natto, miso 1 air, pumpkin ⅓ dog, carrots 1/4, fresh kimchi 100g, seaweed 30g, mustard, soy sauce, hot pepper paste 1 tablespoon
1 Put the mustard and soy sauce in the natto and turn it with chopsticks and mix it with a lot of thread.
2 Pumpkin and carrot slice 4cm long, sprinkle a little salt and leave for 5 minutes.
3 Seaweeds are immersed in cold water for 5 minutes. Remove salty taste. Cut into 4cm length. Heat slightly in boiling water, rinse in cold water, remove water, and boil with sesame oil.
4 Shin Kimchi squeeze the kimchi soup, chop finely, add sugar, sesame seeds, and sesame oil.
5 Fill the pan with oil, roast pumpkin, carrots and kimchi in order.
6 Put rice in a bowl and put kimchi, zucchini, carrots, and seaweeds in it and put natto and egg yolk in the middle.
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