<낫토 김치무침>
재료: 낫토 1팩, 산마 100g, 오이¼개, 날치알4큰술, 배추김치 100g(설탕1작은술, 통깨1작은술,참기름1작은술), 메추리알 노른자, 겨자 약간, 간장 약간
1 낫토에 겨자와 간장을 넣고 젓가락으로 돌려 실이 많이 생기게 섞어준다.
2 산마는 필러로 껍질을 벗기고 얇게 채 썬다.
3 오이도 잘게 다진다.
4 배추김치는 잘게 다져 손으로 국물을 꼭 짠 다음 설탕, 통깨,참기름을 넣어 버무려준다.
5 볼에 산마와 김치, 오이, 날치알를 섞어 그릇에 담고 낫토와 메추리알 노른자를 올려 완성한다.
방송한 요리 낫토 김치무침 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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<Natto with Kimchi>
Ingredients: 1 packet of natto, 100g of cucumber, 4 pieces of cucumber, 4 tablespoons of wild fish, 100g of cabbage kimchi (1 teaspoon sugar, 1 teaspoon sesame oil, 1 teaspoon sesame oil), quail eggs, mustard sauce,
1 Put the mustard and soy sauce in the natto and turn it with chopsticks and mix it with a lot of thread.
2 Remove the skin with a filler and slice it thinly.
3 Cucumber is finely chopped.
4 Chinese cabbage kimchi is finely chopped, and the soup is squeezed by hand, then sugar, sesame seeds, sesame oil is put into the mix.
5 In the bowl, mix the raw egg, kimchi, cucumber, and natuli into a bowl and add natto and quail egg yolk.
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