봄동 달래 겉절이
재료
봄동 2포기, 달래 1묶음,
양념: 딸기8~10개, 고추장 1큰술, 고춧가루 1큰술, 피쉬소스 2큰술, 다진마늘 1/2큰술, 식초 1큰술, 올리고당 1큰술, 소금 약간, 깨 약간
만드는 법
1. 봄동은 2포기를 잎을 떼어 반으로 잘라 소금을 살짝 뿌려 20분정도 절여 둔다
2. 딸기 10개를 손으로 으깬다.
3. 으깬 딸기, 고추장 1큰술, 고춧가루 2큰술, 피시 소스 2큰술, 다진 마늘 1/2큰술, 식초1큰술, 올리고당 1큰술, 소금을 조금 넣고 잘 섞어 양념을 만든다
4. 절인 봄동은 물기를 빼고, 달래는 약 5cm 길이로 잘라 넣고 양념을 고루 버무리고 마지막에 깨를 뿌린다
방송한 요리 봄동 달래 겉절이 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Springtime
material
2 blocks in the spring, 1 bundle sole,
Seasoning: 8 ~ 10 strawberries, 1 tablespoon chili paste, 1 tablespoon chili powder, 2 tablespoons fish sauce, 1 tablespoon chopped garlic, 1 tablespoon vinegar, 1 tablespoon oligosaccharide, salt, sesame
how to make
1. Remove 2 leaves from the spring and cut the leaves in half. Sprinkle with salt and leave for about 20 minutes.
2. Crush the 10 strawberries by hand.
3. Mashed strawberry, 1 tablespoon of red pepper paste, 2 tablespoons of red pepper powder, 2 tablespoons of fish sauce, 1 tablespoon of chopped garlic, 1 tablespoon of vinegar, 1 tablespoon of oligosaccharide, salt and mix well to make seasonings
4. Remove the water from the marinade, cut it to a length of about 5cm to soothe, sprinkle the sauce, and sprinkle sesame seeds.
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