부추 오이 겉절이
재료
색색 파프리카·양파 ¼개씩, 오이1/3개 부추 50g,
무침양념(간장 1/2작은술,액젓 1/3작은술, 고춧가루 1/2작은술, 다진 마늘·깨소금 2작은술씩, 후춧가루 약간), 통깨 약간
만드는 법
1. 파프리카는 씨와 꼭지를 제거하고 4cm 길이로 곱게 채썬다.
2. 오이는 어슷썰어 채썰고 부추는 6cm 길이로 썬다.
3. 양파는 곱게 채썰어 찬물에 담가 둔다.
4. 채소를 볼에 담고 분량의 무침양념으로 버무린 뒤 통깨를 뿌린다.
방송한 요리 부추 오이 겉절이 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Chinese cabbage
material
Color paprika · Onion ¼ each, cucumber 1/3 Leek 50g,
(1/2 teaspoons of soy sauce, 1/3 teaspoon of sauce, 1/2 teaspoons of red pepper powder, 2 teaspoons of minced garlic and sesame seeds, some black pepper), sesame seeds
how to make
1. Remove the paprika from the seeds and nipple and finely mince 4cm long.
2. Cut the cucumber slices and slice it 6cm long.
3. Slice the onion finely and dip in cold water.
4. Place the vegetables in a bowl and sprinkle with sesame seeds.
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