양파 겉절이
양파 2개(400g), 부추 50g
양념 - 멸치액젓 2큰술, 고춧가루 3큰술, 설탕 1/2큰술, 다진 마늘 1/2큰술, 다진 생강 1/2작은술
1. 양파는 한입 크기로 먹기좋게 썰어 멸치액젓을 넣고 고루 버무려 20분 둔다.
2. 부추는 3cm 길이로 등분한다.
3. 양파절임액을 빼낸 뒤 그 국물에 고춧가루를 넣고 불려 나머지 양념을 고루 섞는다.
4. 양파를 넣고 고루 무치다가 부추를 넣고 한번 더 무쳐준다.
방송한 요리 양파 겉절이 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Onion
2 onions (400g), leek 50g
Seasoning - 2 tablespoons of anchovy sauce, 3 tablespoons of red pepper powder, 1/2 tablespoon of sugar, 1/2 tablespoon chopped garlic, 1/2 teaspoon of chopped ginger
1. Onions are sliced into bite-size pieces and placed in anchovy sauce for 20 minutes.
2. Leek is divided into 3cm length.
3. Remove the onion pickle juice, put red pepper powder on the soup, and mix the remaining spice evenly.
4. Put the onion, gourd, and put the leek and let go once more.
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