열무 오징어 국수
1. 열무 물김치 국물과 동치미 국물을 얼려 준비한다
2. 쌀국수를 젓가락으로 저어가며 삶는다
3. 삶아진 국수는 바로 찬물에 헹군다
4. 오징어는 껍질을 벗기고 소금물에 살짝 데쳐 썰어둔다
5. 그릇에 삶은 국수를 놓고 배, 오이를 올린다
6. 먹기 좋게 썬 열무 김치, 데친 오징어, 해파리를 올린다
7. 빨강·초록 청양고추를 고명으로 올린다
8. 열무 김치 국물과 동치미 국물을 넣는다
방송한 요리 열무 오징어 국수 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Radish squid noodles
1. Freeze hot radish Kimchi soup and Dongchimi soup
2. Stir the rice noodles with chopsticks and boil
3. Boiled noodles are immediately rinsed in cold water
4. Peel the squid and squeeze it in salt water.
5. Place the boiled noodles in the bowl and raise the pear and cucumber.
6. Eat hot radish kimchi, steamed squid and jellyfish
7. Raise red / green Cheongyang red pepper
8. I put the kimchi soup and the dongchimi soup.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.