감말랭이 무침
재료 : 감말랭이, 오징어채, 고춧가루, 깨소금, 참기름, 고추장, 키위, 베이비채소
만드는 법
1. 감말랭이를 적당한 크기로 자른다
2. 감말랭이와 같은 크기로 자른 오징어채를 넣어준다
3. 고춧가루 1큰 술, 깨소금 1큰 술, 참기름 2큰 술, 고추장 1큰 술을 넣고 버무려준다
4. 키위를 적당한 크기로 잘라 접시에 올려준다
5. 베이비채소와 준비해둔 감말랭이 무침을 올려준다
방송한 요리 감말랭이 무침 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
#####################################
Persimmon juice
Ingredients: persimmon, squid, red pepper powder, sesame oil, sesame oil, hot pepper paste, kiwi, baby vegetables
how to make
1. Cut persimmon to the right size
2. Put squid chopped in the same size as persimmon.
3. Add 1 cup of red pepper powder, 1 cup of sesame seeds, 2 tablespoons of sesame oil, 1 cup of hot pepper paste.
4. Cut the kiwi to a suitable size and put it on the plate.
5. Bring baby greens and prepared persimmon juice
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.