고구마 시금치 오븐구이 그라탕
재료 : 고구마 1개, 양파 1/2개, 시금치 한줌, 피자치즈 한줌, 허브 가루(바질 등)
따듯한 물 1컵, 생크림 3~4큰술, 우유1큰술, 소금, 후추 약간
1. 고구마, 양파는 모두 얇게 슬라이스 하여 준비한다.
2. 시금치는 잘게 썰어준 뒤 양파 고구마와 함께 기름 두른 팬에 살짝 볶아 준비한다.
이때 소금, 후추 허브 가루로 살짝 간하여 주고 고구마가 익을 때까지 물을 조금씩
부어가며 끓여준다.
3. 생크림우유와 함께 믹서에 넣고 곱게 갈아 그라탕 볼 등에 담아주고 피자 치즈를 올려 오븐에서 5~6분 치즈가 녹을 때까지 구워 완성한다.
방송한 요리 고구마 시금치 오븐구이 그라탕 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
#####################################
Sweet potato spinach oven grilled gratin
Ingredients: 1 potato, 1/2 onion, a handful of spinach, a handful of pizza cheese, herbal powder (basil, etc.)
1 cup of warm water, 3 ~ 4 tablespoons of cream, 1 tablespoon of milk, salt, pepper
1. Prepare sweet potatoes and onions sliced thinly.
2. Spinach finely chopped onions and sweet potatoes with a little oil on the pan is prepared to roast.
At this time, let it lightly with salt, pepper herb powder and water until sweet potatoes ripen.
Boil and boil.
3. Add fresh cream milk to the mixer, finely grind it in a gratin bowl and pizza cheese in the oven for 5 ~ 6 minutes until the cheese is melted and finished.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.