미강 고구마 경단
재료 : 고구마 2~3개, 우유 3~4큰술, 꿀 3~4큰술, 미강가루, 견과류
1. 고구마는 전자레인지 또는 찜기 등에 쪄서 준비한다.
2. 찐 고구마는 우유와 꿀 등으로 농도를 조절하여 부드럽게 으깨 섞어준 뒤
동그랗게 볼 모양을 만들어 준 다음 미강가루와 견과류에 굴려 완성한다.
3. 완성접시에 예쁘게 담고 꼬지 등으로 꽂아 먹기 좋게 해 낸다.
방송한 요리 미강 고구마 경단 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
#####################################
Rice gyoza sweet potato dumplings
Ingredients: 2 ~ 3 sweet potatoes, 3 ~ 4 tablespoons milk, 3 ~ 4 tablespoons honey, rice flour, nuts
1. Prepare sweet potatoes by steaming in a microwave oven or steamer.
2. Steamed sweet potatoes are mixed with milk, honey, etc.
Make a circle shape and then roll it into rice flour and nuts.
3. Put it on the finished dish nicely and stick it into the curd and make it good to eat.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.