매콤 볶음 된장찌개
재료 : 된장 1~2큰술, 고춧가루 2큰술, 닭가슴살, 애호박 1/2개, 감자 1/2개, 청양고추 1개, 다진마늘 1큰술, 통마늘1개, 양파 1/2개, 대파 1/2줄기, 표고버섯 2~3개, 두부 1/2모, 소금, 후추 약간, 볶음용 기름 1큰술, 따듯한 물 700~800ml
1. 표고버섯, 양파, 애호박, 대파, 감자는 먹기 좋은 크기로 썰어 준비한다.
2. 닭가슴살은 채소와 같은 크기로 썰어 소금, 후추 간하여 준비한다.
3. 달군 팬에 기름을 두른 뒤 통마늘, 대파 ,양파를 구워 향을 올려준 뒤
고춧가루와 된장을 넣고 굽듯이 볶아낸다.
4. 채소를 넣고 된장과 버무려 볶아준 뒤, 물을 부어 끓어오르면 다진 마늘을 넣고
불을 중불로 줄여 10~15분정도 끓이다, 두부를 으깨 넣고 한소끔 끓여 완성한다.
방송한 요리 매콤 볶음 된장찌개 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
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Beef stir-fried miso soup
Ingredients: 1 ~ 2 tablespoons of miso, 2 tablespoons of red pepper powder, 1 chicken breast, 1/2 zucchini, 1/2 potato, 1 red pepper, 1 tablespoon chopped garlic, 2 Stems, 2 ~ 3 shiitake mushrooms, 1/2 shiitake, salt, pepper, 1 tablespoon oil, 700 ~ 800ml warm water
1. Prepare shiitake mushrooms, onions, zucchini, green onions, and potatoes in slices of good size.
2. Chicken breast sliced to the same size as vegetables, salt and pepper to prepare.
3. Put the oil in the pan, then grill with garlic, green onion and onion
Put red pepper powder and miso, roast it like a bake.
4. Add the vegetables, fry them with miso, pour water, boil them, add chopped garlic
Decrease the fire to medium heat and simmer for 10 to 15 minutes.
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