연근부각 우엉부각
재료
연근 300g, 우엉 300g, 소금 약간, 밀가루1컵, 튀김가루 1컵
만드는 법
1. 연근과 우엉 껍질 벗기고 얄팍하게 썰어 소금물에 5분정도 담가든다.
2. 연근과 우엉을 건져 물기를 대충 거두고 밀가루와 튀김가루로 옷을 입힌다.
3. 김이 오른 찜통에 면보를 깔고 15분정도 부드럽게 찐다.
4. 부드럽게 쪄진 연근과 우엉을 채반에 널어 말린다.
5. 마른 연근과 우엉을 130~150℃의 기름에 튀겨 소금이나 설탕을 뿌린다.
방송한 요리 연근부각 우엉부각 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Lotus root relief and burdock relief
material
300 g of lotus root, 300 g of burdock, a little salt, 1 cup of flour, 1 cup of fried flour
how to make
1. Peel off the lotus root and burdock and thinly slice and soak in salt water for about 5 minutes.
2. Remove the lotus root and burdock, collect the water, and dress it with flour and frying powder.
3. Steam gently steamed for about 15 minutes on a steamer in a steaming bowl.
4. Dry gently steamed lotus root and burdock in a wedge.
5. Spread dried lotus root and burdock in oil of 130 ~ 150 ℃ and sprinkle salt or sugar.
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