프리카 양배추 쌈밥
재료 : 양배추½통, 프리카 1컵, 멥쌀 2컵, 다시마 우린 물 3½컵
양념장 : 물 5T, 간장 4T, 청주 3T, 맛술 3T, 매실청 1T, 설탕 2T, 다진 마늘 1t, 물엿 ½T, 무말랭이 껍질 50g
1. 냄비에 물 5T, 간장 4T, 청주 3T, 맛술 3T, 매실청 1T, 설탕 2T을 넣는다
2. 추가로 다진 마늘 1t과 물엿 ½T, 무말랭이 껍질 50g을 넣은 후 살짝 조린다
3. 프리카 밥에 양념장을 넣고 잘 비빈 후, 미리 쪄 놓은 양배추 위에 얹고 말아준다
방송한 요리 프리카 양배추 쌈밥 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Priscilla cabbage ssambap
Ingredients: ½ cup of cabbage, 1 cup of prickle, 2 cups of rice, 3 cups of kelp water
Seasoning: 5T of water, 4T of soy sauce, 3T of sake, 3T of seasoning, 1T of plum, 1T of sugar, 1T of chopped garlic, 1t of starch syrup,
1. We put 5T of water, 4T of soy sauce, 3T of sake, 3T of sake, 1T of plum wine and 2T of sugar into pot
2. Add 1 t of minced garlic, 50 g of dried syrup, and 50 g of salted peel.
3. Put the marinade on the rice, boil it well, and put it on the pre-steamed cabbage.
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