배추시져샐러드
[재료] 알배추 1/8통(250g), 쑥갓 1/4단, 사과 1/2개, 가루치즈 2T, 소금 1/4t, 흑후추 적당량, 잣 약간, 식초 1T, 참기름 1 1/2T
[과정]
1. 배추는 먹기 좋은 크기로 큼직하게 자른다. 사과는 껍질째 길이대로 채 썬다. 쑥갓은 딱딱한 부분은 제거하고 3~4cm로 자른다.
2. 볼에다가 1의 사과, 식초를 넣고 버무린다.
3. 2에 1의 배추, 쑥갓, 참기름을 넣어 버무린다.
4. 가루치즈, 소금, 흑후추, 잣을 넣어 섞어 마무리한다.
방송한 요리 배추시져샐러드 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Cabbage caesar salad
[Ingredients] 1/8 tin of Chinese cabbage (250g), 1/4 of cucumber shrimp, 1/2 of apple, 2T of powdered cheese, 1 / 4t of salt, black pepper suitable amount of pine nut, 1T of vinegar,
[process]
1. Chinese cabbage cuts in big size to eat good size. The apples are cut to the length of the skin. Remove the hard part of the sagittarius and cut into 3 ~ 4cm.
2. Put 1 apple and vinegar on the bowl and stir.
3. Put 2 to 1 of Chinese cabbage, Chinese cabbage, and sesame oil.
4. Mix the powdered cheese, salt, black pepper and pine nuts to finish.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.