저염 겉절이 레시피 ( 요리법, 만들기 )

MBC 기분좋은날 2015년 4월 20일 방송한 요리 저염 겉절이 레시피 ( 요리법, 만들기 )를 간단히 소개합니다.

저염 겉절이

재료

알배추1/2통, 쪽파 5뿌리, 미나리 한줌,

양념 - 진한 다시마멸치육수1컵, 찹쌀가루 1큰술, 고춧가루 3큰술,

다진마늘 1큰술, 멸치액 2큰술, 매실액 2큰술, 통깨

만드는 법

1. 물 2컵에 다시마 4장, 멸치 한 줌을 넣어 끓여준다

2. 1에 찹쌀가루를 풀어 한소끔 끓여 찹쌀풀육수를 만든다

3. 육수에 양념을 고루 섞어둔다

4. 배추는 잘 씻어 절이지않고 자른다

5. 쪽파, 미나리는 3cm길이로 자른다

6. 볼에 양념을 반 넣고 채소를 넣고 다시 양념을 넣어 버무려준다

7. 접시에 담아 깨를 뿌려낸다


방송한 요리 저염 겉절이 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..

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Low salt

material

1/2 cabbage, 5 side roots, a handful of parsley,

Seasoning - 1 cup of anchovy broth, 2 tablespoons of glutinous rice powder, 3 tablespoons of red pepper powder,

1 tablespoon chopped garlic, 2 tablespoons anchovy solution, 2 tablespoons of plum juice, sesame

how to make

1. Boil 4 tablespoons of kelp in 2 cups of water and add anchovy.

2. Unwrap glutinous rice flour and boil it to make glutinous rice flour.

3. Mix seasoning in broth.

4. Wash cabbage well and cut without cutting.

5. Cut the side wings and buttercups to 3cm length.

6. Put half of the spice on the bowl, add the vegetables and put the sauce again.

7. Sprinkle sesame in a dish

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