돼지 두부 말이 묵은지찜
재료
묵은지 1쪽, 두부 1모, 돼지 앞다리살 4쪽, 양파 2개, 배추김치국물 1국자, 된장 1작은술, 고춧가루 1큰술, 청양고추 1개, 홍고추 1개, 대파 1/2뿌리
만드는 법
1.양파는 동그랗게 편썰고, 대파는 반으로 갈라 크게썬다
2.청양고추, 홍고추는 어슷썬다
3.두부는 4등분해서 묵은지로 돌돌 말아준다
4.돼지 앞다리살에 비계는 잘라내고 김칫국물, 된장, 고춧가루로 주물러 잠시둔다
5.냄비에 묵은지로 말아 놓은 두부, 고기, 양파를 차례로 담아 물을 자작하게 부어 20분정도 끓인다
6.마지막에 홍고추, 청양고추를 넣어 불을 끄고 그릇에 담아낸다.
방송한 요리 돼지 두부 말이 묵은지찜 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
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Pork tofu is steamed
material
1 onion, 1 onion, 1 onion, 2 onion, 1 broth of cabbage kimchi, 1 teaspoon of miso, 1 tablespoon of chili powder, 1 red pepper, 1 red pepper,
how to make
1. Cut the onion in a round shape, cut the big onion in half, cut it in large pieces
2. Cheongyang red pepper, red pepper is cut off
3. Tofu is divided into 4 halves and rolled into old halves.
4. Cut the scaffold in the pork slipper and put it in a bowl of water, miso, red pepper powder for a while
5. Put the tofu, meat, and onion in a pan in turn, and boil it for 20 minutes.
6. Put red pepper and red pepper at the end and put the fire into a bowl.
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